donderdag 31 januari 2013

glassbead challenge
Ik liep al een tijdje rond met het idee om weer glaskralen te gaan branden. Toen kwam Wanda met een ontzettend leuk idee! 'The Heather Trimlett's 40-bead project'
2 kleuren glas (in mijn geval grijs en wit), alleen stippen gebruiken en ook geen gereedschap! Dat was nog eens een uitdaging! Omdat het nogal lang geleden was dat ik het gedaan had (nou ja, zo af en toe een paddestoeltje, maar dat telt niet echt ;-), zou het gelijk weer een goede oefening zijn! We besloten overigens om er maar 20 te doen en geen 40. Uiteindelijk heb ik er nog 22 gemaakt (degene die mislukt zijn niet eens meegeteld :) Het was erg leuk om te doen en ik kreeg weer helemaal zin om verder te gaan met branden! Hier zie je jammer genoeg de mooie diepe paarse kleur niet.. ik kreeg namelijk van iemand toch ook wel een 'subtiele' hint dat het weer eens tijd werd om te gaan branden ;-) 
ik deed mee aan twee swaps, waarover later meer, ze zijn namelijk onderweg en daar vond ik het ook wel leuk om wat kralen voor te branden.. en onderstaande kralen zijn nog wat uitprobeersels. Ik ben een beetje aan het stoeien met de grootte. De onderste, grijze, is uiteindelijk toch de maat die ik het mooiste vind.  
kom ik bij waar ik eigenlijk naar toe wil, ik ga een give-away houden onder mijn trouwe volgers! Ik vind het super dat jullie mij gevolgd zijn naar mijn nieuwe site! Bovenstaande kralen en een paar die ik nog ga maken, geef ik weg. Let op, het geldt dus alleen voor degene die al volger zijn op dit moment (70 stuks)! Laat een reactie achter als je het leuk vindt en dan laat ik op 11 februari weten wie ze gewonnen heeft. Ik zal er ook zo'n hanger bij doen, zodat je ze aan een ketting of zo kunt hangen. 
liefs, Nancy

19 opmerkingen:

 1. Wat leuk dat je weer aan het kralen branden bent!!! Lijkt me erg moeilijk! Ik vind ze erg mooi geworden. Ik ben het met je eens, de grijze is een mooie maat! Toch vind ik de witte (rechts bovenin) ook wel heel erg mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat heerlijk een heus nieuw blog! Ziet er prachtig uit en lekker veel haken :) Ik heb al heel veel prachtige kralen van jou, dus een ander mag ze winnen. Ik wilde alleen even kwijt hoe mooi ik ze weer vind :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet er weer mooi uit. En ik zou best wel een keer een creatie van jouw willen hebben. je maakt altijd zulke leuke dingen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hey nancy
  Wat leuk dat jij je oude hobby weer bent gaan oppakken! En ik vind de kralen heel mooi geworden ! ben nu ook wel benieuwd naar de paddenstoel kralen waar jij het over had!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jeetje, wat gaaf dat je zelf glaskralen maakt, ze zien er heel mooi uit!
  Ik doe graag mee (ben ik wel trouw genoeg als volger? :p )

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Nancy wat super leuk dat je weer bent gaan glasbranden, zonde ook om het achterwege te laten want je kan het hartstikke goed.
  Heel mooi gemaakt en een hele mooie hobby waarvan het zonde zou zijn om die niet regelmatig uit te voeren.

  Liefs van Claire

  BeantwoordenVerwijderen
 7. JJJJJJAAAAAAAAAAAA. Ik doe mee wat een mooie kralen, ik ben er gek op en laat deze kans natuurlijk niet voorbij gaan. En wat apart, die 3 kralen bij elkaar, zoiets heb ik nog niet eerder gezien en ik zag ook een mooie roze kraal en hé, waar ben jij nou eigenlijk niet goed in ? XXX

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk zeg, weer aan het branden!!! hier ook niet iedere week, maar het is zo leuk. Meedoen met de give-away hoeft niet hoor, maar een gezellig antwoord wou ik je natuurlijk wel sturen

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een leuke give away! Ik doe graag mee!
  Ik wil altijd nog een keer een cursus glaskralen maken volgen, het lijkt mij echt zo leuk om te doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wauw wat gaaf dat je dat zelf kan!Ik doe graag mee...

  lieve groetjes
  Angeline

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Knap!
  Wat een leuke give-away, daar waag ik graag mijn kans voor :-)
  Ben ik blij dat ik al tussen je volgers sta ;-)
  Groetjes Frullemieke

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hoi Nancy Ohhhh en ik ben een van die swappers en zo blij met je mooie kralen en zo ie zo met je gekregen spulletjes :-)
  Wat leuk een mooie give away maar ik doe niet mee want ik heb al prachtige kralen mogen ontvangen hahahahaha
  Lieve groetjes Jacqueline

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Hoi Nancy! Ik heb best al mooie creatief van jou maar oei wat zou ik deze kralen graag winnen!
  Liefs Janny

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Leuk zeg, weer aan het branden!!! Ik vind je paddestoeltjes ook altijd zo leuk. Graag waag ik ook een kansje voor die mooie kralen
  fijn weekend
  xx Astrid

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Leuk die kralen! Ik was nog niet officieel volger, want ik kon maar niet inloggen. Dat is nu gelukkig wel gelukt :)
  Te laat dus om mee te doen, maar een volgende keer waag ik wel weer een kansje.

  lieve groet,
  Betsy
  Wolatelier DiAn

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Nancy, wat heerlijk dat je weer kralen brandt! Gek is dat, het komt met vlagen, bij mij dus ook. Afgelopen september kreeg ik een opdracht en ben ik ook weer begonnen. Ën dan is het gelukkig toch een beetje als fietsen, je verleert het nooit helemaal.
  Dus de kralen laat ik voor een ander, maar een reactie wilde ik toch wel graag geven!
  Liefs, Kyra

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ben de laatste tijd een beetje lui geweest met blogjes lezen. Dikwijls enkel de titels. Vandaar dat ik nu pas dit leuke bericht lees. Hopelijk ben ik nog niet te laat, want ik vind het heeeeeeeele mooie parels. Indien het nog kan, dan zit ik graag in de pot met lotjes...

  Groetjes,
  Jeanine

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een reactie achterlaat!