donderdag 10 oktober 2013

update 'myself' ;)

Even een kleine update voor ik weer ga bloggen. Toevallig had ik gisteren een evaluatiegesprek in Oosterhout nadat ik 6 weken iedere week een uur daar geweest ben, gesprekken gevoerd heb met een slaaptherapeute en thuis intensief aan de slag geweest ben met het bijbehorende werkboek. De evaluatie was na 3 weken en ik mag zeggen, het gaat goed!! Het gaat zelfs supergoed!! Van 65% slaap naar 90%! Het was intensief, je moet echt gedisciplineerd zijn, maar het werkt!! Ik heb veel hoofdpijn gehad, mocht namelijk nog maar een half uurtje per dag slapen en daar was mijn hoofd het echt niet mee eens! Nu ben ik ook nog bezig met het afbouwen van een medicijn wat ook zorgt voor veel hoofdpijn, maar ik kan echt zeggen, ik heb wat meer energie!!! Ik zeg expres wat meer, omdat het natuurlijk best lang geduurd heeft en dus niet in een paar weken 'opgelost' is. Mijn slaapprobleem wel!! Vier jaar geleden zeiden ze dat ik chronisch moe was en dat was het. Zo af en toe liet ik weer eens bloed prikken omdat het dan toch weer wat erger was, de moeheid. Ik ging aan de slag met een fysiotherapeut, sommigen van jullie herinneren jullie je dat misschien nog ('me and my life blog'). Dat ging een tijd heel goed, tot ik ook daar weer tegen mijn moeheid aanliep, mede door langdurige blaasontstekingen, ab etc. etc. Enfin, wat ik wilde zeggen, het duurt nog wel een half jaar tot een jaar voor ik weer 'de oude' (wie was dat ook alweer ;) ben, maar echt, dat ik binnen 6 weken weer zou slapen?! Dat had ik nooit verwacht en daar ben ik zo blij mee!!!
Ondertussen heb ik veel geknutseld met leer, maar daar gaat mijn volgende stukje over! Ik hoop het bloggen weer wat op te pakken, maar zoals de therapeute zegt: 'eerst energie sparen en dan maar de helft uitgeven, weer sparen etc.! ;) 
liefs, Nancy

12 opmerkingen:

 1. Hai nany,
  Dat is al best een mooi resultaat! Heerlijk, slapen!
  Doe het vooral rustig aan en blijf bij jezelf.
  Liefs, Corine

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik lees je blogjes verkeerd om merk ik nu, maar wat fijn dat je je beter voelt en dat je weer kan slapen! Ik heb net nog even op de bank gelegen, even de ogen dicht. Straks de kinderen van school halen en dan is het gebeurd met de rust.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat super dat je nu al zo'n vooruitgang geboekt hebt! Fijn dat je nu weer de mogelijkheid hebt om energie te sparen in plaats van alleen maar te moeten inleveren. Hopelijk kom je snel van die hoofdpijn af want dat is natuurlijk wel vervelend.
  Liefs, Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een geweldig goed nieuws! Dat vind ik echt fantastisch voor je, nu lekker zo blijven doorslapen! Sterkte nog met de hoofdpijn, dat wordt hopelijk ook beter.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. He wat goed nieuws zeg. Ik vroeg me gisteren nog af hoe het met je ging. Heerlijk dat je nu veel beter slaapt! Nu weer opbouwen! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Owww meisie wat een fantastisch nieuws! En wat een geweldig resultaat. Ik kan me voorstellen dat je er heel blij mee bent!!!!!
  Nu nog snel van die hoofdpijn af!!!!!!

  Liefs Moos

  BeantwoordenVerwijderen
 7. wat fijn om te horen Nancy!! echt zo super, dacht regelmatig aan je als ik toevallig een keer wakker lag, maar dat is dus voor jou nu misschien echt bijna verleden tijd. Hou vol!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Goed om te lezen meis en hoofdpijn ik weet precies wat je bedoeld, helaas! Hopelijk kun je vanaf nu weer lekker slapen en rustig aan hoor luisteren naar je lijf ;-))

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik ben zo blij dat het beter gaat! :) Whoei! Enne, lekker rustig aan doen hoor. Haken ipv schoonmaken enzo. ;) hihi...

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een super resultaat zeg! Zo fijn voor je dat je zoveel beter slaapt zeg! Ik hoop voor je dat je energie ook dus weer stapje voor stapje toeneemt,
  liefs
  Janny

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Lieve Nancy, wat ontzettend fijn dat het beter met je gaat! Het zal wel lastig zijn om het rustig aan te doen als je weer wat meer energie hebt, maar het begin is er. Wat zul je blij zijn met dit resultaat.

  lieve groet,
  Betsy
  Wolatelier DiAn

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een reactie achterlaat!