donderdag 10 oktober 2013

mini note-books en meer..

Zoals ik dus hieronder schreef, maakte ik boekjes, heel veel boekjes! Het is zo ontzettend leuk om te doen! Ze worden steeds mooier (al zeg ik het zelf ;) en ik verzin steeds nieuwe varianten. Voor de Kunst- en kadootjesmarkt die afgelopen zaterdag en zondag (Nicole en ik waren er alleen zaterdag) plaatsvond, maar ook gewoon voor mezelf en ja eigenlijk iedereen die het leuk vindt!
'oude' boekjes, als ketting, maar ook als broche, zien jullie dat mini- mini potloodje? Die heeft een Amerikaanse mevrouw gemaakt van tandenstokers, zo klein zijn ze! 
'mini-schooltassen' met meerdere boekjes en uiteraard een mini potloodje (wat groter dan die andere hoor, met deze kun je echt schrijven, voor alle kleine geheime boodschapjes ;) 


als ketting met potloodje en met bijbehorende broche 
in hartjesvorm 
als 'tas' altijd handig voor onderweg ;) 

een willekeurige.. 


en nog een broche met mini-mini-potoodje 
en zo zag mijn deel van de kraam eruit.. ik had nog wat knopenringen meegenomen, leuke haarspeldjes, maar de boekjes verkochten het beste! Het was een superleuke dag met veel gezelligheid en we hebben ook nog eens goed verkocht, wat wil je nog meer! Hieronder het gedeelte van Nicole, leuk hè?! Op naar de volgende markt! ;) 
liefs, Nancy

13 opmerkingen:

 1. Wat lijkt me dat een gepriegel om de boekjes te maken. Ze zijn erg benieuwd leuk! Fijn dat je er goed van hebt verkocht, dat maakt zo'n dag net wat leuker.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. jemig wat veeeeeeeeeeeeeeeell en leuk allemaal zeg...en beide nog eens een goede verkoop wat wil je nog meer

  gaaf

  liefs jenneke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke spullen op jullie tafel! Natuurlijk verkopen je boekjes goed; ze zijn ook zo origineel. Ik heb ze echt nog nooit ergens anders gezien... Je kunt wel een webwinkeltje beginnen, Nancy..

  Groetjes, Elizabeth

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw wat een super leuke boekjes!!!! Wat een leuke kraam hadden jullie! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Tjeetje meis wat een pareltjes zijn dat! Het zal zeker weten lekker druk bij jullie prachtige kraam zijn geweest!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh, wat zijn ze leuk, stuk voor stuk! En zoveel ook! Ik geloof graag dat ze goed verkopen, jullie hebben ze ook nog eens zo mooi uitgestald, superleuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ziet er allemaal leuk uit :)
  Ik herken die boekjes van vroeger uit mijn jeugd, op vakantie ergens kwam ik ze tegen, heb er toen een superlief boekje gekocht aan een (leren) veter/koord. Heb ik jaaaren gekoesterd :)
  Deze zien er ook zoo schattig uit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat zijn ze mooi en wat verkochten ze goed (jeej!) en wat was het gezellig! :)
  Gauw weer? :D

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een lieve boekjes! En wat leuk om te zien hoe jouw creativiteit toch blijft vloeien, knap werk hoor.
  liefs
  Janny

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een fantastische boekjes heb je gemaakt Nancy, ik kan me voorstellen dat die het goed deden op de kunstmarkt. En wat heerlijk dat je weer wat meer energie hebt en dat de therapie zo goed aan slaat. Zo fijn voor je........
  Liefs van Claire

  BeantwoordenVerwijderen
 11. De boekjes zijn zo mooi gemaakt en zo leuk met die kleine details, zoals het potloodje, dat het mij niet verbaast dat ze goed verkocht werden. Ze zijn vast ook heel leuk om te maken!

  lieve groet,
  Betsy'
  Wolatelier DiAn

  BeantwoordenVerwijderen
 12. zijn deze boekjes te koop??? Graag mail naar Monikavdree@hotmail.com
  IK ben op zoek naar 20 stuks !!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat leuk deze boekjes. Ik ben er gek op.
  Vooral als ze klein zijn.
  Ik maak zelf kleine boekjes van Steen, hier zit ook veel werk in.
  Voorheen maakte ik beelden, maar door mijn ziekte overgegaan op kleine dingen.Daarom weet ik uit ervaring dat dit zo,n leuke bezigheid is.
  Veel succes met je prachtige boekjes.

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een reactie achterlaat!