donderdag 31 oktober 2013

leather crochet bag!

Hij is af, nou ja bijna ;) Er moet nog een hengsel aan en daar heb ik jullie hulp bij nodig. Ik twijfel namelijk over de grootte van het hengsel. De tas is echt groot en ik ben er echt superblij mee! Het was nog een heel werk, 24 leren vierkantjes (oké, uitgestanst met de big shot hoor ;) gaatjes 'knippen' (met een crop a dile, ook heel fijn!!) en dan om haken. Uiteindelijk hem in elkaar gezet zoals de granny square tas van Winkieflash. Om te laten zien hoe groot hij is, de 'originele' er ook even bij. Hij is gevoerd en het is echt zo'n heerlijk grote tas waar je al je haakwerk of andere dingen in gooit! 
achterkant nog zonder hengsel ;) 

Maar dus het hengsel, wat vinden jullie? Moet er juist een langer hengsel aan of zo eentje als ik er nu even aan heb vastgemaakt? Voor degenen die mij advies geven, ga ik een leuke give-away houden ;)
liefs, Nancy

19 opmerkingen:

  1. Haai lieverd! Wat een gave tas!!!! Super met dat leer!! Ik persoonlijk houd van een langer hengsel, zodat ik mijn handen vrij heb.. Maar deze die er nu om zit ziet er ook erg mooi uit, dat past eigenlijk wel bij de tas zelf.. Ik ben benieuwd wat je gaat doen.. Enne een give away van jou is altijd feest!! Dikke knuffel voor jou van mij! X

    BeantwoordenVerwijderen
  2. wat is hij mooi geworden (of is het een zij?) Echt een super leuk idee om leer te omhaken. Ikzelf zou voor een korte hengsel gaan als de tas al redelijk groot is. Anders krijg je naar mijn idee al snel he tas waar ga jij naar toe met .... Maar gaaf is de tas wel!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Gaaf! Ik zou er zeker een langer hengsel aanmaken, de kleine die valt een beetje weg! Liefs Marcella

    BeantwoordenVerwijderen
  4. wowieee die is gaaf zeg...... persoonlijk zou ik kiezen voor een langer hengsel

    liefs jenneke

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wow wat een gave tas echt heel mooi....ik zelf zou er wat langer hengsels aan maken zodat je het wel over je schouders kan hangen.....is makkelijk als je iets meeneemt

    BeantwoordenVerwijderen
  6. mooi geworden hoor, een tas om trots op te zijn, ziet er ook zo netjes uit, maar ik zelf zou voor langere hengsels kiezen, deze vallen helemaal weg grtjs mery

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een mooi idee en mooie gemaakt, ik heb me in ieder geval niet aan het hengsel gestoord, kan prima zo!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Leuk idee, mooi geworden. Ik denk dat het hengsel niet te lang moet zijn, anders hangt de tas bijna op de grond als hij van,je schouder glijd. Ik zou hem zo lang maken dat je arm er door past en je hem nog wel om je schouder kan hangen (hij hangt dan een beetje in je oksel)

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat een gave tas! Mooie kleuren ook!
    Persoonlijk zou ik er zwarte lange hengsels aan maken zodat je m over je schouders kan hangen. Want een grote tas weegt snel zwaar en dan komt een hengsel voor over je schouders goed van pas!
    Succes met de adviezen.
    Liefs, Corine

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Dat ligt er aan Nancy, waarvoor je hem wilt gebruiken. Ik denk dat ik een iets langer hengsel mooier vind, omdat dat beter in verhouding is, maar als je hem voor bijvoorbeeld haakwerk wilt gebruiken is zo'n kort hengsel veel praktischer (een langer hengsel ligt altijd in de weg).
    Ik vind je tas wel prachtig geworden!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wat een enorm gave tas is dit!!!
    Ik zou voor dubbele hengsels gaan; korte in het midden en langere aan de zijkant zodat je hem ook over je schouder kan dragen.
    En als je hem in je hand houdt, kun je de lange hengsels lekker laten bungelen...
    Met die tas ga je helemaal de blitz maken hoor!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Nancy zoals de meeste hier zou ik ook echt kiezen voor een langer hengsel of in ieder geval wat grovere hengels. Maar de tas is super leuk geworden...........

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Ik vind hem Super mooi, groetjes Esther

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Wat is ie moooooi geworden! En wat een werk, pfoei! :)
    Ik zou ook gaan voor een wat dikker en langer hengsel, deze lijkt een beetje iel (maar de tas is ook huge! hihi). Misschien zelf een maken van leer?
    En dan zou ik zelf nog lange hengsels aan de zijkanten maken, zodat je hem ook als schoudertas kunt dragen. Maar dan weer niet als het alleen een haaktas wordt. ;)
    Hij is iig super geworden!

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Wat een prachtige tas is het geworden. Persoonlijk zou ik de hengsels wat langer houden, zodat die over je schouder kan, maar niet zo lang dat de tas op je heup valt. Een beetje ertussenin, je kunt hem dan gebruiken als haaktas (om neer te zetten), maar ook gemakkelijk mee te nemen. Ga vooral door met mooie tassen maken. Fijn weekend alvast.

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Mooi gemaakt! Alvast veel gebruik-plezier gewenst ;)
    Qua lengte hengsel; als je de tas graag over je schouder wilt kunnen dragen, zou ik het hengsel wel wat langer maken. Als je het graag gewoon aan de arm draagt, is deze lengte wel geschikt..
    En als je er een snufje handigheid bij doet ;) maak je er een verstelbaar hengsel van, kan je varieren al naar gelegenheid/moment/humeur (kort/lang).

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Owwww meis wat een prachtige tas! Wat een werk .... schitterend.

    Ik zou er wel grotere hengsels aan zetten. Denk zelf dat hij nog mooier wordt dan hij al is hihihihi x x x x

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Wat een stoere tas!! Ik zou er een hengsel aan maken die net een maatje langer is dan die op de foto's. Niet te lang, anders hangt de tas straks op je knieën als je hem gebruikt. Maar zou wel een iets langer hengsel gebruiken voor het gebruikcomfort. En denk dat de verhoudingen dan ook mooier zijn.

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Lange, vind ik leuker om ze dan zo over mijn schouders te kunnen hangen. :-)

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een reactie achterlaat!