vrijdag 21 februari 2014

CAL-deken(s ;)

Dank jullie wel voor alle felicitaties! Echt ontzettend lief!!! Ik zag een aantal nieuwe mensen, leuk! Ga jullie allemaal nog bezoeken hoor! Maar zoals beloofd eerst mijn CAL-deken! Nog net voordat de nieuwe ronde begint (misschien staat het er al op, maar ik heb nog niet gekeken ;).
Afgelopen weekend had ik dus een ontzettend leuke haakdag bij Nicole, waar ik inderdaad dat superleuke serviesje (en bolletjes katoen) kreeg, maar ook nog andere hele leuke goodies die o.a. op de blog van Nicole en Annemarie staan, (ook een leuke foto waar we allemaal in de aanslag staan om foto's te maken van 'alle' dekens ;) want ja, Annemarie haakt de deken ook met katoen, maar dan met een grotere haaknaald (4 gemiddeld zeg maar) zodat hij wat losser wordt! En dat was leuk! Voelen jullie hem al aankomen? Ik kon het niet laten en ben begonnen aan, laat ik zeggen dat het misschien een deken wordt.. en met kleurtjes die ik heb.. en niet helemaal volgens het patroon van de deken.. dus toch anders.. oké, komt ie...
En inderdaad is deze een stuk losser, soepeler, waardoor hij ook minder zwaar wordt! Maar ik blijf ook werken aan de acryldeken die echt heerlijk warm is/wordt moet ik eerlijk zeggen en ook dat hij steeds fijner haakt! 

en omdat ik toch in de dekens zit.. Ik zag bij Patricia deze leuke deken! Patroon hier (Creadive.be) verkrijgbaar. Ik heb hem mezelf kado gedaan (€ 3,50). Het is overigens een babydeken, dat scheelt! ;) Hij is ontzettend leuk om te maken! (uil moet nog snaveltje, maar ik twijfel nog over de kleur, oranje past nou niet echt bij mijn kleurtjes.. andere kleur roze waarschijnlijk) 
ik begin nu toch aardig in de buurt van 'mijn vijf dekens' te komen! Maar ik moet ook zeggen dat het zo heerlijk haakt! 's Avonds op de bank, 's middags een uurtje (of twee). Maar binnenkort ga ik weer aan de glaskralen hoor! Ik heb Nicole al kralen beloofd voor haar verjaardag (in maart) en het wordt gewoon weer eens tijd, voordat ik het verleer ;) 
De Liebster blog award wilde ik ook in dit berichtje plaatsen, maar dat wordt een beetje te veel, dus dat wordt dit weekend hoor! Wil je zelf graag de award, laat me dat vast weten in een berichtje hieronder. Ik weet dat veel mensen hem al gehad hebben namelijk. 
Iedereen alvast een heel erg fijn weekend!
liefs, Nancy

11 opmerkingen:

 1. Zo, dat is de moeite!! Je hebt er gelijk maar 1 dozijn in de maak!!
  Als je zoveel resten wol hebt liggen, gaat dat natuurlijk makkelijk. Ik heb helemaal niks,omdat ik al meer als 25 jaar niet meer gehaakt had. Maar dat gaat goed komen, nu ik het haken weer opgepakt heb. Blijft leuk om te doen,en je verleerd het nooit.

  Fijn weekend.

  Groetjes Thea ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha pas op hoor! Voordat je het weet heb je net zoals ik 4 dekens als WIP in de kast liggen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je gaat weer lekker, Nancy! :-D Persoonlijk vind ik de bovenste deken het mooist, maar dat komt waarschijnlijk omdat ik geen roze-fan ben. Veel haakplezier! Ik denk dat jij het weekend wel door komt ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ziet er allemaal goed uit! :)
  En glaskralen branden kan je ook al zo goed, ben nog steeds grote fan van je mooie bubbel glaskralen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zo toe maar, aan zoveel grote projecten bezig! Maar het wordt allemaal mooi zo te zien. Succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ha Nancy, nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Ik loop een beetje achter met lezen, geloof ik.
  Wat een gaaf serviesje heb je gekregen, echt helemaal jouw ding hè..
  En je haakcreaties liegen er niet op, wat een spirit joh!
  Maar zolang je er van geniet is het toch geweldig...

  Fijn weekend, groetjes van Elizabeth

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Zo wat ben je lekker bezig en allemaal even mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooi word het hoor....en de uilen deken komt op mijn verlanglijstje....die vind ik ook echt super!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. allemaal even leuk en mooi zeg waar je mee bezig bent

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Jee Nancy hoe houd je dat vol zoveel dekens tegelijkertijd. Echt super knap. Mijn ene deken schiet voor geen meter op. *oeps*

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Er is precies geen houden meer aan he? Maar zo leuk allemaal. Dit is nu precies waarom ik als eerste aan jou dacht voor de award. En die uiltjesdeken, echt plezant he om te maken?
  Veel groetjes
  Patricia x (pats-ditjes-en-datjes.blogspot.be)

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een reactie achterlaat!