maandag 13 oktober 2014

en alweer een maand om..

Ik weet niet of jullie het ook hebben, maar de dagen vliegen om! Aan de ene kant wel fijn, dan is mijn dochter sneller terug uit Ghana ;) maar aan de andere kant, heb ik het idee dat het wel heel snel gaat! Nog bijna geen blogs gelezen, sorry.. al heb ik 'gehoord' dat het overal erg stil schijnt te zijn en ik dus gelukkig niet de enige ben. Maar toch weer een kleine update! Nicole en ik hebben 4 en 5 oktober op onze jaarlijkse Kunst- & Kadootjesmarkt in Drunen gestaan. Het was dit jaar niet zo druk en we hebben niet heel veel, maar toch redelijk verkocht! Het was dit jaar sowieso spannend of we wel mochten komen, dus konden we ook pas laat beginnen met spulletjes maken. Allereerst een foto van onze kraam. Bovenste foto, mijn spulletjes, onderste foto spulletjes van Nicole.

Ik had best veel verschillende dingetjes (Kadootjesmarkt ;), gehaakte cupcakes, gehaakte keycords, mijn 'beroemde' ahum Engelse drop van vilt en deze keer ook fortune cookies met extra spreuken, wat ingebonden leren boekjes, wat armbandjes, kettingen, maar mijn 'hoofdthema' was deze keer.. flesjes! (en ja die hieronder dus niet haha. Het was mijn bedoeling veel met kraaltjes te doen, maar alleen al met dit flesje ben ik een hele zondag bezig geweest! Deze staat dus gezellig hier!)
Het idee van de flesjes ontstond toen mijn zoon zijn vriendin in augustus naar Hawaï vertrok voor school. Jaja, de jeugd van tegenwoordig reist wat af! Ik maakte voor haar zo'n flesje met een toepasselijke tekst erbij (tenslotte mocht het niet te groot zijn, ze mocht maar één koffer van 23 kilo meenemen voor 5 maanden!) En toen ging dus mijn eigen dochter en maakte ik nog een flesje.. en ja, toen bleef ik flesjes maken..  
een 'happy birthday' flesje 
een 'I love you' flesje
een 'lets go to Paris' flesje (met magneet, leuk voor op de koelkast en weer eens wat anders, ik had meerdere met magneten)  
 en dus een 'goede reis'flesje (twee); die vond ik dus zelf het leukste en daar had ik ook deze tekst bij gemaakt:
en die dingetjes zaten er dus allemaal in, in het mini.. grappig he?! 
en nog veel meer...

jammer genoeg heb ik te weinig foto's gemaakt. Ik had echt nog kleinere boekjes van leer gemaakt met een mini potloodje en daar een labeltje aan met 'secret diary' en eentje met 3 mini-mini-boekjes en de tekst 'reading is dreaming with your eyes open'.. maar ja, er was een mevrouw en die vond ze (gelukkig ;) zo leuk, dat zij ze bijna allemaal heeft meegenomen! Maar dat geeft niet, het was zo leuk om ze te maken, iedere keer verzond ik weer wat anders! Dus al met al was het een hele leuke (vooral ook natuurlijk omdat het super gezellig was met Nicole!!!) en weer eens 'andere' markt!!
en nu gauw verder met mijn mochila look-a-like-bag in wording.. oh, zo blij mee.. maar meer daarover in mijn volgende stukje... ;)
liefs, Nancy

7 opmerkingen:

 1. Wat een leuke flesjes! Erg origineel en leuk om te krijgen. Hier gaat de tijd ook snel. Net uit de zomervakantie en nu alweer een week vrij. De tijd vliegt voorbij!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk om weer een bericht van je te zien, en ja ... time is going fast!
  Jullie hadden mooie en originele spulletjes gemaakt voor je kraampje, fijn dat er toch voldoende 'aftrek' was.
  Prachtig motief in je tas, Nancy .. ik heb me nog niet gewaagd aan die techniek .., maar het ziet er verleidelijk uit!

  Groetjes, Elizabeth

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hier vliegt de tijd ook al.
  De weken en maanden gaan voorbij en voor we het weten zitten we weer in een volgende fase.

  Je flesjes zijn echt heel erg leuk, wat een origineel kadootje om te geven zeg.
  Leuk verzonnen

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De tijd vliegt voorbij. Voor je het weet zijn we weer een jaar verder.
  Je flesjes zijn super. Vooral die "goede reis"-flesjes. *love*
  Je tas is geweldig! Wat een werk ... ppfff..., maar wauw wat een resultaat!

  X

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat leuk!Mooi al je creaties!Ohhh en overal zie ik die mochilla bags opduiken...staat ook nog op mijn lijstje!Had ik maar heeeel veel tijd....zou de hele dag wel kunnen haken en dat x7!ha,ha

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een originele ideeën met die flesjes zeg! Erg leuk gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuke ideeën allemaal. Ik herken het fenomeen van altijd tekort aan tijd. Maar verveling kennen wij dan gelukkig ook niet he?
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een reactie achterlaat!