zondag 7 september 2014

Oeps...

al 3 maanden niet geblogd.. ai ai.. af en toe iets op facebook geplaatst, dat wel, maar mijn blog schandalig verwaarloosd! Sowieso vakantietijd, kinderen dus veel thuis en dan minder tijd; het aankomende vertrek van mijn oudste dochter. Zij gaat voor 3 maanden naar Ghana, lesgeven op een school! Ze doet het vierde jaar van de PABO en begint dus met een stage daar! Heel spannend en een hoop voorbereidingen. Nog twee weekjes (22 september gaat ze weg).. ik vind het super voor haar, maar ook wel een beetje eng hoor! Jongste dochter die 16 jaar werd ('sweet sixteen'). Enfin, met mijn gezondheid is het ook nog steeds niet geweldig, maar daar heb ik me maar bij neergelegd en iedere dag dat het goed gaat, is meegenomen! Jullie blogs dus ook helemaal niet gelezen, sorry! Kan ze ook niet allemaal inhalen, ik begin maar gewoon 'opnieuw' ;) 
Ik ga nu gewoon even wat foto's plaatsen van waar ik de laatste tijd mee bezig ben geweest. Tapestry crochet, ontzettend leuk!!!! Nog wat 'loom bead' armbandjes en andere kraalprojectjes..

Dus.. er wordt wel wat gedaan.. maar ik moet echt aan de slag, want binnenkort sta ik weer met Nicole op de Kunst- en Kadootjesmarkt!! We hebben er weel veel zin in, maar er moet nog veel gemaakt worden! Ik ben bezig met nog een ander projectje maar dat kan ik pas na 22 september laten zien ;)
wordt vervolgd!
liefs, Nancy

4 opmerkingen:

 1. Leuke projecten allemaal. Ik ben benieuwd naar wat volgt.
  groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jeetje, dat is zeker spannend; veel plezier en succes voor haar, veel sterkte voor jou.
  Heel veel sterkte ook met je gezondheid, zo balen als dat niet meewerkt :-(

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hey Nancy, welkom terug en oei wat spannend dat je dochter zo ver weggaat, wens haar veel plezier en voor jullie sterkte! Hopelijk komt er weer eens vaker een blogje van je want het is rustig in bloggerland, het is op meer blogs akelig stil dus je bent niet de enige hoor;-)) groetjes Linda

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heyyy, welcome back! Nice to have you back in blogland. All things you made are very pretty, my favorite is the little owl :-). Happy weekend! Nata xxx

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een reactie achterlaat!