vrijdag 24 januari 2014

gespot!

hele leuke hebbedingetjes.. deze pot was nog niet eens geprijsd ;) er stonden er drie in het schap en de rest nog in dozen (zouden de inkopers ook pinterest hebben?!)
 schattige lintjes...
blauw / wit én roze / wit
en superschattige houten knoopjes! Ook nog gewone kleintjes!  
alles: bij Xenos en nee, ik heb zelf niets gekocht, goed hè?! 
gewoon een kwestie van zelfdiscipline en een paar dure maanden hoor! Ik wilde eigenlijk een paar bolletjes wol halen.. maar ik maakte best wel iets bijzonders mee.. bij het Kruidvat stond een meneer, geheel in Afrikaanse kledij enzo en die had een heleboel doosjes paracetamol. Maar hij mocht er maar 3 meenemen van de kassière. Hij zei dat ze voor in Afrika waren. Een vrouw die hem kende, zei, 'dat is echt waar hoor, ik ken hem'. Maar het mocht niet.. de vrouw nam voor hem 3 doosjes. Ik stond nog voor haar in de rij en zei tegen de kassière, 'doe mij er ook maar 3' (ben niet zo'n held hoor!). Hij wilde ze afrekenen, maar ik zei 'laat maar zitten hoor', hij was er erg blij mee! En ik.. ik voelde me best wel een beetje 'trots'! Dat ik dat gedurfd had. Misschien vinden jullie dat stom, maar ik geef graag aan Unicef en dat soort instanties. Ook al hebben we het zelf niet zo breed op het moment met 2 studerende kids, wie wel eigenlijk ;) En ja, de wol was ook ineens niet zo belangrijk meer.. 3 doosjes paracetamol die naar Afrika zouden gaan, ik had er wel 10 voor hem willen kopen... enfin, zomaar even een heel mooi moment op een vrijdagmiddag!
Fijn weekend iedereen!
liefs, Nancy

18 opmerkingen:

 1. Stom? Ik vind het juist kei goed van je meis! Belachelijk dat hij sowieso niet meer doosjes mocht meenemen. Je mag terecht trots zijn moppie! Is toch maar zelden dat je om je heen ziet dat mensen dit voor elkaar doen!!!!!

  Wat een heerlijke hebbedingetjes ... en wat knap dat je die hebt laten schieten hihihihi Maar ik weet zeker dat die doosjes paracetamol een meer voldaan gevoel hebben gegeven hahahaha

  Liefs Moos

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind het geweldig van je, Nancy! Dit zou iedereen eigenlijk moeten doen.
  Je laat ons trouwens ook wel weer heel mooie spulletjes zien waar wij weer mooie creaties mee kunnen maken.

  Fijn weekend en een lieve groet,
  Betsy
  Wolatelier DiAn

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een heerlijk begin van je weekend! Die meneer zal het vast niet meer koud krijgen vandaag, met zoveel warmte die hij heeft mogen ontvangen, super!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat super van je!!! Knap dat je het durfde!!
  ik zie het helemaal voor me....
  Voor mij ben je de held van de week!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooi verhaal. Ik kon de knoopjes gisteren niet weerstaan van de Xenos. Eén excuus: ik had in ieder geval een kortingsbonnetje van 25%. Ha, ha!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat lief van je!
  Enne die spulletjes zijn heeeeel leuk :-)
  Ik heb ook nog kortingsstickers, kijken hoe lang ik me kan beheersen...
  Liefs Danielle
  ahappymess.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat fijn dat je die man hebt kunnen helpen. Ik ga volgende week wel even bij Xenos langs voor die houten knoopjes :) Fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. leuke dingen heb je gespot!!
  en ja.. ook ik neem altijd veel paracetamol, ibuprofen en antidiarrhee tabletten mee als ik naar afrika ga..
  koop ze ook altijd in het groot in bij het kruidvat.. en nog nooit heeft iemand mij gezegd , dat het maar met 3 doosjes tegelijk mocht!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Je gevoel volgen is niet stom....juist héél goed. Meestal doen we het niet, maar jij dus wel vandaag...lief hoor! En gewoon vaker doen, niks mis mee:)
  Enne...was vandaag ook even bij Xenos en zag die leuke spulletjes....en super trots op mezelf dat ik niks heb gekocht, net als jij ;)
  Fijn weekend!
  Lieve groet,
  Letty/Elle-Bee

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik weet dat jij lief bent en ik ben blij dat er nog zoveel meer mensen gewoon lief zijn. Meeleven met een ander, begrip tonen en als het kan een beetje financieel steunen. Zo komt het toch nog goed met deze wereld.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Och wat ben je toch een lieverd, en je kunt zeker trots op jezelf zijn dat je dit zomaar deed, ik weet zeker dat dit gebaar van jou altijd bij zal blijven bij die Afrikaan. Hij zal nooit vergeten dat een mooie en lieve blonde vrouw hem zomaar 3 doosjes paracetamol schonk. Dit gebaar van jou is zeker niet stom maar heel waardevol en warm en een voorbeeld voor ons allemaal.......De knoopjes heb ik ook bij Xenos gekocht maar de rest niet gezien. Goed weekend. Liefs van Claire

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Goed gedaan Nancy zo'n klein gebaar maakt je hele dag goed en die van die Afrikaanse meneer. Bedankt voor het delen. xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Leuke items :)
  En goede actie wat jullie deden voor die man.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Het hart op de goede plaats. Mooi hoor

  groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat goed van je!!!
  Xenos heeft echt leuke spulletjes tegenwoordig! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat goed dat je die man geholpen hebt. Stiekem kan dat best spannend zijn, dus vind dat je trots mag zijn op jezelf!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat super van je!!

  Mooi die potten van Xenos. Gelukkig kom ik daar niet echt vaak!!

  Groetjes Thea ♥

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een reactie achterlaat!